Words of Hope

The age of talking about Truth is over,  and now it is the age of becoming Truth.

Wat kost een deelname aan OnAir Weert?


Een teamdeelname kost €15,-. Deze bijdrage geeft recht op deelname met een team van 4 - 7 deelnemers.
Is er een leeftijdsgrens?


Wij stellen geen harde leeftijdsgrens. De contactpersoon van de groep moet daarintegen wel minimaal 17 jaar oud zijn.
Wat moet ik in huis halen?


Het belangrijkste dat aanwezig dient te zijn is (minimaal) een smartphone met een mobiele internetverbinding en de OnAir-app. Daarnaast een tablet / laptop / tv om de livestream op te bekijken. Details hierover volgen na aanmelding en een week voor het evenement. Verder natuurlijk versnaperingen voor de teamleden zodat ze met volle energie aan de opdrachten kunnen werken ;-)
Vanuit waar kunnen we OnAir spelen?


OnAir kan gespeeld worden vanaf iedere locatie binnen de gemeentegrenzen van Weert. Let wel op dat er op deze locatie 1,5m afstand gehouden kan worden en er zich niet meer dan 3 gasten buiten het eigen huishouden bevinden. Mocht je team groter zijn zorg er dan voor dat je je verdeelt over 2 locaties en gebruik een skype/zoom-verbinding om toch in contact te blijven.
Hoe speel ik mee?


Voor de start van OnAir ontvang je een email met een QR-code en PIN-code. Download de OnAir-app uit de Apple Appstore of Google Playstore. Scan vervolgens de QR-code met de app, druk op "Bij bestaand team aanmelden" en zoek je team. Vervolgens kun je inloggen met je ontvangen PIN-code. Degene die als eerste inlogt bij het team wordt automatisch Hoofd-apparaat. Dit apparaat kan als enige alle opdrachten beantwoorden en inzenden. De meekijk-apparaten zien wel dezelfde opdrachten en kunnen zo wel meedenken met de opdrachten. Omschakelen naar een ander apparaat kan via de instellingen (tandwieltje).

Copyright 2018 by Meditation FAQ

The information provided on this website is for general purposes only.  The information on this website does not necessarily reflect the opinions of all of the centers where this meditation method is used, nor the instructor(s), or founder(s) of the method. In no event shall the owner(s), publisher(s) and/or author(s) of this website be liable for any special, direct, indirect, consequential or incidental damages whatsoever, whether in an action of contract, negligence, or other sort, arising out of or in connection with the use of information on this website.